koops

wat anderen over mij zeggen

Rianne schrijft moeiteloos een advies voor de aanpak van een ingewikkeld communicatietraject maar tegelijkertijd ook steengoede teksten. Ze is sensitief en een analytische allround adviseur. Ze signaleert de gevoeligheden en weet daar feilloos mee om te gaan. Ze straalt rust en vertrouwen uit, het komt goed en dat gebeurt ook gewoon. Je kunt op haar bouwen.

Senior communicatieadviseur Duurzaamheid Rijkswaterstaat


Flexibel, verstand van zaken, analytisch en peilt feilloos de behoeften van een organisatie. Rianne levert kwalitatief hoogstaand werk met een persoonlijke en creatieve touch.

Opdrachtgever Veiligheidsregio Utrecht


Rianne is een echte bruggenbouwster met een rustige, open, uitnodigende veelkleurige, gezellige en eigen stijl.

Clustermanager Innovatiemanagement, Rijkswaterstaat


In haar advisering kwam Rianne regelmatig met het voorstel om een nieuw communicatiemiddel in te zetten, zo waren we de eerste met een e-zine over een innovatief en duurzaam materiaal. Zij bracht innovatie in het innovatieprogramma.

Clustermanager Ruimte en Duurzaamheid Corporate innovatieprogramma Rijkswaterstaat


Rianne weet wat er speelt, ziet kansen om de (kern)boodschap over te brengen en brengt die ook in beeld voor haar opdrachtgever. Ze denkt mee in de dynamiek van het proces, project of programma en is daarin flexibel voor de wensen van haar opdrachtgever/collega’s. Ze schakelt snel, weet de kern te pakken en is energiek, professioneel, realistisch en klantgericht.

Programmamanager Rijkswaterstaat Innovatieagenda 2015-2020